Rólunk

Tekintse meg
referenciáinkat

Budapest területén 2863 db KÖZVILLSZER Kft. által gyártott kültéri közvilágítást vezérlő szekrény üzemel.

A

KÖZVILLSZER Kft 1981-ben alakult meg. Két fő tevékenységi körünk a világítástechnika és a kültéri szekrények gyártása.

A világítástechnika területén beltéri és kültéri világítást tervezünk, építünk és üzemeltetünk, 1985. óta működünk együtt a SITECO GmbH. lámpatest gyártó céggel, lámpatesteikkel rendkívül magas színvonalú tervezést és építést tudunk megvalósítani.

GEYER villamos elosztó és vezérlő szekrényeket tervezünk, valamint gyártunk.

1986-tól a Budapesti Elektromos Művek Rt. megbízásából cégünk végezte a fővárosi közvilágítás jelentős részének átalánydíjas üzemeltetését. Budapest területén 2863 db KÖZVILLSZER Kft. által gyártott kültéri közvilágítást vezérlő szekrény üzemel. Elsőként már 1989-ben elindítottuk saját finanszírozású energia-racionalizálási programunkat, amelynél a megbízónk a Fővárosi Polgármesteri Hivatal volt.

A közvilágítás mellett számos, sikeres világításkorszerűsítést valósítottunk meg: oktatási intézményekben, kórházakban, közintézményekben, sportcsarnokokban, uszodákban, fedett- és nyitott teniszpályákon, labdarugó játéktereken, center pályákon, ipari csarnokokban, parkolóházakban, templomokban, szállodákban, illetve díszvilágításokat és reklámvilágításokat is kiviteleztünk. Több sportlétesítmény világítását terveztük meg és építettük ki, ezáltal alkalmassá téve őket a televíziós közvetítésekre (például Hajós Alfréd uszoda – 2013. vízilabda EB, Olimpia központ tornacsarnok).

Helyszíni és műhelyben végzett általános villanyszerelési tevékenységünk is jelentősnek mondható.

Kiemelkedőnek tartjuk a német GEYER GmbH. által gyártott kültéri villamos szekrények, kapcsoló-és elosztó berendezések hazai tervezését, szerelését, telepítését és forgalmazását. A jól ismert kültéri GEYER áramváltós villamos fogyasztásmérő szekrénycsaládot kibővítettük a 800A és az 1000A családokkal. Az általunk gyártott kültéri és beltéri GEYER villamos elosztó és fogyasztásmérő szekrények rendelkeznek az áramszolgáltatók által kiadott rendszerengedélyekkel, melyekkel jelentősen megkönnyítjük a tervezők és a kivitelezők munkáját.

Termékeink jól ismertek a szakmában, valamint a nagykereskedelem területén, rendszeresen tartunk szakmai bemutatókat, melyekre meghívjuk a tervezőket, a kiemelt szakmai felhasználókat, a nagy és kiskereskedelem képviselőit. Mindezek mellett folyamatosan jelen vagyunk a nagy felhasználó cégek által meghirdetett pályázatokon, ahol az általunk gyártott berendezésekkel veszünk részt. Továbbá 2018-ban indítjuk el a nagy áramú installációs berendezések összeszerelését, hat speciálisan képzett szakemberrel.

Kereskedelmi kapcsolataink átnyúlnak a határon túlra is, a FAK országokkal vannak szakmai és kereskedelmi munkáink, kapcsolatunk.

A világítástechnika területén belül foglalozunk városi közvilágítás korszerűsítéssel, vezérlő szekrények beszállításával, valamint kommunális kábelhálózatok elosztószekrényeinek gyártásával. A lámpatest gyártó cég a legmagasabb szintre fejlesztette a LED lámpatesteket, a szegmens tükörrendszernek köszönhetően egyenletes és káprázás mentes világítást tudunk tervezni és építeni. A városi közvilágítás területén a korszerűsítés után minőségi világítás javulást tudunk elérni jelentős energia megtakarítás mellett.

Forduljon hozzánk bizalommal!