Scroll Top

Rólunk

Tekintse meg
referenciáinkat

Budapest területén 2863 db KÖZVILLSZER Kft. által gyártott kültéri közvilágítást vezérlő szekrény üzemel.

A

KÖZVILLSZER Kft 1981-ben alakult meg. Két fő tevékenységi körünk a világítástechnika és a kültéri szekrények gyártása.

A világítástechnika területén beltéri és kültéri világítást tervezünk, építünk és üzemeltetünk, 1985. óta működünk együtt a SITECO GmbH. lámpatest gyártó céggel, lámpatesteikkel rendkívül magas színvonalú tervezést és építést tudunk megvalósítani.

GEYER villamos elosztó és vezérlő szekrényeket tervezünk, valamint gyártunk.

1986-tól a Budapesti Elektromos Művek Rt. megbízásából cégünk végezte a fővárosi közvilágítás jelentős részének átalánydíjas üzemeltetését. Budapest területén 2863 db KÖZVILLSZER Kft. által gyártott kültéri közvilágítást vezérlő szekrény üzemel. Elsőként már 1989-ben elindítottuk saját finanszírozású energia-racionalizálási programunkat, amelynél a megbízónk a Fővárosi Polgármesteri Hivatal volt.

A közvilágítás mellett számos, sikeres világításkorszerűsítést valósítottunk meg: oktatási intézményekben, kórházakban, közintézményekben, sportcsarnokokban, uszodákban, fedett- és nyitott teniszpályákon, labdarugó játéktereken, center pályákon, ipari csarnokokban, parkolóházakban, templomokban, szállodákban, illetve díszvilágításokat és reklámvilágításokat is kiviteleztünk. Több sportlétesítmény világítását terveztük meg és építettük ki, ezáltal alkalmassá téve őket a televíziós közvetítésekre (például Hajós Alfréd uszoda – 2013. vízilabda EB, Olimpia központ tornacsarnok).

Helyszíni és műhelyben végzett általános villanyszerelési tevékenységünk is jelentősnek mondható.

Kiemelkedőnek tartjuk a német GEYER GmbH. által gyártott kültéri villamos szekrények, kapcsoló-és elosztó berendezések hazai tervezését, szerelését, telepítését és forgalmazását. A jól ismert kültéri GEYER áramváltós villamos fogyasztásmérő szekrénycsaládot kibővítettük a 800A és az 1000A családokkal. Az általunk gyártott kültéri és beltéri GEYER villamos elosztó és fogyasztásmérő szekrények rendelkeznek az áramszolgáltatók által kiadott rendszerengedélyekkel, melyekkel jelentősen megkönnyítjük a tervezők és a kivitelezők munkáját.

Termékeink jól ismertek a szakmában, valamint a nagykereskedelem területén, rendszeresen tartunk szakmai bemutatókat, melyekre meghívjuk a tervezőket, a kiemelt szakmai felhasználókat, a nagy és kiskereskedelem képviselőit. Mindezek mellett folyamatosan jelen vagyunk a nagy felhasználó cégek által meghirdetett pályázatokon, ahol az általunk gyártott berendezésekkel veszünk részt. Továbbá 2018-ban indítjuk el a nagy áramú installációs berendezések összeszerelését, hat speciálisan képzett szakemberrel.

Kereskedelmi kapcsolataink átnyúlnak a határon túlra is, a FAK országokkal vannak szakmai és kereskedelmi munkáink, kapcsolatunk.

A világítástechnika területén belül foglalkozunk városi közvilágítás korszerűsítéssel, vezérlő szekrények beszállításával, valamint kommunális kábelhálózatok elosztószekrényeinek gyártásával. A lámpatest gyártó cég a legmagasabb szintre fejlesztette a LED lámpatesteket, a szegmens tükörrendszernek köszönhetően egyenletes és káprázás mentes világítást tudunk tervezni és építeni. A városi közvilágítás területén a korszerűsítés után minőségi világítás javulást tudunk elérni jelentős energia megtakarítás mellett.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.